RIBLJI RECEPTI - SKUŠA U ITALIJANSKOJ MARINADI

Sastojci recepta

Recept za 3-4 osobe
1sok od limuna
3mandarine
20 mllimuntusa
1 kašikavlašca (divlji luk)
1 kašikasušenog peršuna
20grekstra devičanskog maslinovog ulja
malosoli
1riba po izboru (preporuka skuša)

Priprema:


  1. Iscedite limun i mandarine. Ako ste pronašli sveži vlasac i peršin, očistite ih, operite i osušite.
  2. Skuvajte ribu, dodajte maslinovo ulje i sok od isceđenih citrusa.
  3. Ostavite da se krčka još 5 minuta, dok ne ostane citrusovog soka za 2 kašike, koje će vam poslužiti da prelijete ribu pri serviranju.
  4. Dodajte aromatično bilje u ostatak citrusovog soka, servirajte ribu na tanjir i prelijte je marinadom

Paypal donacija

Popularni postovi