SOČNI JUNEĆI RAŽNJIĆI
Za 4 osobe potrebno je: 600 g junećeg ramsteka, zeleni limun, kašičica kari začina, 2 kašike senfa, maslinovo ulje, so i biber.
Isecite meso na velike kocke i stavite u činiju. Posolite i pobiberite, pospite kari začinom, premažite senfom i prelijte sokom od limete i uljem. Dobro izmešajte, tako da svaki komad mesa bude uronjen u marinadu i ostavite da odstoji u frižideru oko 2 sata. Rasporedite meso na 8 štapića za ražnjiće i ispecite u teflon tiganju. Poslužite uz prilog po želji.
(Novosti)
Isecite meso na velike kocke i stavite u činiju. Posolite i pobiberite, pospite kari začinom, premažite senfom i prelijte sokom od limete i uljem. Dobro izmešajte, tako da svaki komad mesa bude uronjen u marinadu i ostavite da odstoji u frižideru oko 2 sata. Rasporedite meso na 8 štapića za ražnjiće i ispecite u teflon tiganju. Poslužite uz prilog po želji.
(Novosti)