KULINARSKI RECEPTI - ODRESCI S MEDITERANSKIM POVRĆEM

SASTOJCI
 po 2 patlidžana, tikvice i paprike
 sol 
2 češnja češnjaka 
5 žlica soka od limuna 
4-5 žlica maslinova ulja 
papar 
4 goveđa odreska (od 180 g) 
4 rajčice 
1 glavica luka 
1 žlica kapara


PRIPREMA

  1. Povrće narežite na ploške, odnosno komade. Patlidžan posolite, ostavite da malo odstoji pa ga posušite.
  2. Češnjak nasjeckajte pa pomiješajte sa 2 žlice soka od limuna i 4 žlice ulja. Time premažite povrće, začinite i pecite na roštilju 10 minuta.
  3. Meso posušite, posolite, popaprite, nakapajte uljem i pecite oko 8 minuta na roštilju. Rajčice i luk nasjeckajte. Začinite sokom od limuna, solju i paprom pa poslužite.

Paypal donacija

Popularni postovi