RECEPTI ZA ŠPECLE - ŠPECLE SA ŠAMPINJONIMA


  • Luk 25 g
  • Combino tjestenina (špecle) 120g
  • ChanteSel sol 5 g
  • Kania papara 5 g
  • Kania češnjaka u prahu 5 g
  • Kania sušenog peršina 5 g
  • Promienna ulje 0,03 L
  • Okusi zavičaja maslaca 10 g
  • Šampinjoni 85 g
  • Lovilio Grana Padano 10 g
  • Upute za pripremu

    Vrijeme kuhanja: 15 Minuta
    Priprema:
    Luk popržiti na ulju pa u tavu dodati nasjeckane šampinjone. Sve zajedno kratko pirjati na srednje jakoj vatri. U tavu ubaciti ranije skuhane špecle, podliti s malo vode u kojima su se kuhali i kratko kuhati. Začiniti solju, paprom i peršinom pa po želji, za kraj, dodati malo maslaca i parmezana (Grana Padano).

Paypal donacija

Popularni postovi