RECEPTI OD SVINJSKOG MESA - SVINJSKI KARE BEZ KOSTIJU U UMAKU OD GORGONZOLE S MRKVOM


  • Gorgonzola 100 g
  • Mrkva 400 g
  • Okusi zavičaja maslaca 100 g
  • Mineralna voda 2 dl
  • Maribel cvjetni med 1 žlica
  • Pilos vrhnja za kuhanje 200 ml
  • Kania papar
    po želji
  • Sol
    krupna
  • Svinjski kare 600 g
  • Upute za pripremu

    Vrijeme kuhanja: 30 Minuta
    Za prilog mrkvu nasjeckamo na tanje kolutiće i popržimo ju na maslacu, dodamo žlicu i meda pa kratko prodinstamo. Mrkvu na kraju podlijemo gaziranom vodom i kuhamo dok mrkva ne omekša. Meso začinimo po ukusu te ga ispržimo na maslacu, dodamo vrhnje za kuhanje i gorgonzolu pa na laganoj vatri kuhamo dok ne postane kremasto. Serviramo uz Winemakers of Croatia Merlot.

Paypal donacija

Popularni postovi