RECEPTI SA PILEĆIM MESOM - PILETINA U KREMASTOM SOSU

Potrebno:
4 pileća filea
Kašika ulja
Crni luk
2 češnja bijelog luka
2 kašike dimljene crvene paprike
170 ml pilećeg temeljca
400 gr paradajza iz konzerve
125gr krem sira
So
Biber
Priprema:
Na vrelom ulju propržite meso dok dobije zlatnu boju, pa ostavite po strani.
U istom tiganj propržite sitno sjeckan crni luk, pa dodajte usitnjeni bijeli luk. Dodajte kašiku brašna, dvije kašike paprike i sve miješajte oko minut.
U to dodajte pileći temeljac i paradajz iz konzerve, pa vratite meso nazad u sos i kuvajte lagano još nekih 10 minuta.
U malu zdjelu stavite malo krem sira, pa pomiješajte sa sosom dok ne bude glatko i kremasto.
Sve držite na vatri još par minuta, dodajte peršun.
Možete servirati sa pastom, povrćem, rižom, krompirom, knedlama od sira, pa vam neće biti teško da i sledećeg dana za čas posla pripremite dobar obrok.

Paypal donacija

Popularni postovi