HASELBAK PILETINA
Sastojci:
- Ulje
- 500 g pilećeg filea
- 50 g rikota ili nekog krem sira
- 50 g spanaća
- 20 g kačkavalja
- Mlevena začinska paprika
- So
- Biber
Priprema:
Prodinstajte spanać na malo ulja, pa dodajte krem sir. Piletinu zasecite, kao haselbak krompir. Napunite proreze koje ste napravili mešavinom spanaća i sira. Začinite, stavite kačkavalj i pecite na 200 stepeni oko 25-30 minuta.
(Blic Žena)
- Ulje
- 500 g pilećeg filea
- 50 g rikota ili nekog krem sira
- 50 g spanaća
- 20 g kačkavalja
- Mlevena začinska paprika
- So
- Biber
Priprema:
Prodinstajte spanać na malo ulja, pa dodajte krem sir. Piletinu zasecite, kao haselbak krompir. Napunite proreze koje ste napravili mešavinom spanaća i sira. Začinite, stavite kačkavalj i pecite na 200 stepeni oko 25-30 minuta.
(Blic Žena)