Preskoči na glavni sadržaj

Musaka sa patlidžanom: Ukusan ručak za svačiji džep!

Brzo, zdravo, ukusno, jeftino...
SastojciKoličina
patlidžan3
sir200 g
pavlaka1 čaša
jaja3
ulje2 dl
sopo ukusu
brašno4 kašike

Kako pripremiti

  • Patlidžan oljuštiti i iseći na tanje krugove. Posoliti i ostaviti da malo odstoji kako bi pustili sok. Zatim ih uvaljati u brašno i jedno jaje i kratko propržiti na vrelom ulju. U odgovarajućoj posudi sjediniti sir, jaja i pavlaku. Tepsiju nauljiti, pa poređati pohovan patlidžan i premazati ga filom od sira. Preko ponovo poređati patlidžan i premazati filom. Postupak ponavljati dok ne utrošite pripremljeni materijal, a završiti filom. Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 30 minuta.
  • http://recepti.zena.blic.rs

Paypal donacija

Popularni postovi