PUREĆE ROLICE

80 dag purećih odrezaka (12 komada)
15 dag vratine (12 ploški)
10 dag gorgonzole
Vegeta
Sol, papar
ulje
Za umak:
50 dag malih šampinjona
5 dl vrhnja za kuhanje
Sol, papar

Priprema:
Odreske tanko istucite, pospite Vegetom, posolite, popaprite, nakapajte uljem i složite jedan na drugi u posudu. Spremite na hladnom oko 30-ak minuta. U međuvremenu očistite šampinjone i usitnite ih, a gorgonzolu nasjecite na 12 jednakih štapića.
Nakon toga na svaki odrezak stavite plošku vratine, štapić gorgonzole, zarolajte i pričvrstite čačkalicom. Savitke sa svih strana ispecite na vrućem ulju. Kad su pečeni, izvadite ih, a na istoj masnoći ispirjajte šampinjone.
Dodajte vrhnje za kuhanje i vratite ispečene savitke. Kratko prokuhajte i poslužite uz pire krumpir ili njoke.

Paypal donacija

Popularni postovi