GRČKA PILETINA PUNJENA TIKVICAMA,RAJČICOM I FETA SIROM

Zdravstvene dobrobiti piletine su mnogobrojne, a još ako jedete isključivo bijelo meso dobro je znati da je puno proteina a sadrži jako malo kalorija, što ga čini idealnom namirnicom za održavanje idealne tjelesne težine.
Još ako joj dodate zdrave namirnice poput tikvica i rajčice, možete računati na zdrav i jako ukusan obrok. Isprobajte recept već danas! 
Potrebni sastojci: 
  1. 3 žlice maslinova ulja
  2. 1 žlica limunova soka
  3. 1 žličica nasjeckanog kopra
  4. 1 žličica narezanog peršina
  5. 1 manja glavica crvenog lika, nasjeckana
  6. 2 režnja češnjaka, nasjeckati
  7. sol, papar
  8. 1 rajčica narezana na tanke ploškice
  9. 2 veća komada pilećih prsa bez kože
  10. 1 tikvica, oguljena i narezana na kolutove
  11. 2 limuna, narezana na kolutove
  12. 1 šalica namrvljenog feta sira
  13. 1 šalica namrvljene Mozzarelle
  14. Upute za pripremu: 
    • Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva, uzmite pileća prsa i zarežite svako 5 puta kako bi mogli puniti
    • U posudi pomiješajte maslinovo ulje, sok limuna, kopar, peršin i češnjak. 
    • Prelijte preko piletine, začinite paprom i solju. 
    • Prsa napunite tikvicom, rajčicom, limunom i lukom
    • Posipajte Mozzarellom i fetom.
    • Pecite u pećnici otprilike 25 minuta. Poslužite toplo. 

Paypal donacija

Popularni postovi