RECEPTI ZA BURITO - BURITO SA POVRĆEM
Ovo je recept za 1 osobe.
biberа
5 g
začinskog bilja
2 kom.
belоg luka
100 g
zelene boranije
100 g
crvenog pasulj
100 g
crnog luka
1 ком.
paprikе
0,1 kg
kukuruzа šećerca
so
200 g svinjskog filea
5 kom. peršuna
1 kom. tortilja
50 ml pasiranog paradajza
Priprema
Meso isecite na kockice. Na ulju propržite iseckani crni luk i dva čena belog luka dok ne omekšaju. Dodajte meso i dinstajte dok ne dobije rumenu boju. Dodajte
mešavinu povrća: kukuruz, iseckanu crvenu papriku, 100 g boranije i 100 g crvenog pasulja. Dodajte pasirani paradjaz, malo soli, bibera, biljnog začina i sveže
iseckanog peršuna. Na tiganju zagrejte tortilje, zatim ih napunite smesom i servirajte.
Prijatno !