Zelenu salatu dobro oprati, ocijediti i sitno nasjeckati. Avokado i jabuku narezati na kockice i premazati s malo limunovog soka kako ne bi potamnili za vrijeme pripreme ostalih sastojaka. Bademe nasjeckati na listiće, a dimljeni losos natrgati rukama na sitnije komadiće. Od maslinovog ulja, limunova soka, meda, senfa i začina, napraviti dresing za salatu. Soli i papra dodati po želji pa sve zajedno dobro promiješati.
Sastojci (za 1 porciju):
Za salatu:
•OceanSea dimljeni losos 85 g
•140 g zelene salate
•1 mladi luk
•1 avokado
•1 jabuka
•35 g badema
•2 žličice Kania bosiljka
•1 žličica Solevita limunovog soka
Za dresing:
•3 žličice Primadonna maslinovog ulja
•3 žličice Solevita limunovog soka
•1/2 žličice Maribel meda
•1/2 žličice Mikado senfa
•2 žličice Kania bosiljka
•ChanteSel Sol i Kania papar po želji