MESNE ROLADE -PILEĆA ROLADA PUNJENA RIKOLOM I MOZZARELOM S PIREOM OD MRKVE


  • Piletina 200 g
  • ChanteSel sol 5 g
  • Promienna ulje 0,03 L
  • Kania papara 5 g
  • Kania češnjaka u prahu 5 g
  • Rikola 25 g
  • Mrkva 100 g
  • Lovilio mozzarela 50 g
  • Upute za pripremu

    Vrijeme kuhanja: 30 Minuta
    Priprema:
    Piletinu tanko potući, začiniti solju, paprom i češnjakom u prahu te napuniti mozzarelom i kaduljom. Sve zajedno omotati u prozirnu foliju i staviti kuhati na 10 min u vrelu posoljenu vodu. Nakon 10 minuta, izvaditi iz folije i zapeæi sa svih strana na vrelom ulju. 
    Mrkvu skuhati u posoljenoj vodi, usitniti blenderom i zaèiniti solju, paprom i maslacem. 
    Poslužiti pire od mrkve na dno tanjura, a pileću rolicu prerezati na pola, servirati na sredinu pirea i ukrasiti preostalom rikolom.

Paypal donacija

Popularni postovi