MESNE ROLADE -PILEĆA ROLADA PUNJENA RIKOLOM I MOZZARELOM S PIREOM OD MRKVE
- Piletina 200 g
- ChanteSel sol 5 g
- Promienna ulje 0,03 L
- Kania papara 5 g
- Kania češnjaka u prahu 5 g
- Rikola 25 g
- Mrkva 100 g
- Lovilio mozzarela 50 g
Upute za pripremu
Vrijeme kuhanja: 30 MinutaPriprema:Piletinu tanko potući, začiniti solju, paprom i češnjakom u prahu te napuniti mozzarelom i kaduljom. Sve zajedno omotati u prozirnu foliju i staviti kuhati na 10 min u vrelu posoljenu vodu. Nakon 10 minuta, izvaditi iz folije i zapeæi sa svih strana na vrelom ulju.Mrkvu skuhati u posoljenoj vodi, usitniti blenderom i zaèiniti solju, paprom i maslacem.Poslužiti pire od mrkve na dno tanjura, a pileću rolicu prerezati na pola, servirati na sredinu pirea i ukrasiti preostalom rikolom.